+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Bedrijven

Grip op uw personeelsbezetting

Als werkgever bent u constant bezig met het creëren van een optimale personeelsbezetting. Door grip te krijgen op instroom en doorstroom van uw personeel, kunnen bedrijfsresultaten worden verbeterd. Naast de instroom en doorstroom van uw medewerkers, valt ook goede begeleiding van uitstromend personeel onder uw verantwoordelijkheid als werkgever, ongeacht of het gaat om een medewerker die verplicht moet vertrekken na ontslag, of om vrijwillig ontslag.

Ondersteuning bij werving en selectie

Het werven en selecteren van personeel is voor u en uw HR-afdeling van begin tot eind een tijdrovend proces. Credozorg Werkt begeleid en ondersteunt bij werving- en selectietrajecten voor uw organisatie op basis van ‘no cure, no pay’.

Begeleiding bij uitstroom van personeel

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor mensen die niet op hun plek zitten, zo ook voor het helpen vinden van een nieuwe baan. Credozorg Werkt ondersteunt uw bedrijf bij de uitstroom van personeel.

Advies voor een inclusieve arbeidsmarkt

Als werkgever kunt u een bijdrage aan de maatschappij leveren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te geven. Credozorg Werkt gelooft in participatie en denkt graag mee over wat uw bedrijf hierin kan betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier