+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Arbeidsbemiddeling

Van vraag naar werkgever

Zit u langdurig thuis en lukt het u maar niet om werk te vinden? Ervaart u drempels die u belemmeren om een baan te krijgen? Schakel dan Credozorg Werkt in. Onze organisatie bestaat uit onafhankelijke coaches. Met ruime ervaring in arbeidsbemiddeling helpen zij het traject tot een succes te maken. Onze coaches hebben dan ook maar één doel: u aan een baan helpen!

Stap 1: persoonlijk gesprek

Door middel van een persoonlijk gesprek leert de coach u kennen en vice versa. Samen wordt besproken wat er voor u nodig is.

Stap 2: stappenplan opstellen

Vanuit het gesprek wordt er een passende aanpak opgesteld. De coach maakt voor u een stappenplan en zorgt dat u de vaardigheden leert om de baan te krijgen.

Stap 3: aan de slag!

Nu is het tijd om aan de slag te gaan. U moet zelf de stappen zetten, maar de coach van Credozorg Werkt volgt u op de voet en staat klaar om u te begeleiden.

De werkwijze van Credozorg Werkt is er één van aanpakken. Actief resultaat behalen staat daarin centraal. We zetten met u liever tien kleine successtappen dan één grote stap en snel thuis willen zijn. Door deze arbeidsbemiddelingsaanpak ervaart u sneller succes en dat zorgt voor positiviteit. Samen met de coach van Credozorg Werkt neemt u de drempels en incasseert u teleurstellingen, maar werken we altijd naar succes toe!

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier