+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Werving en selectie

Verwelkomt u binnenkort een nieuwe werknemer?

Wilt u nieuw personeel aannemen, maar kunt u er geen tijd voor vinden? Natuurlijk is uitbesteden een mogelijkheid, maar dat levert niet altijd het gewenste resultaat op. Expertise inhuren is dan een beter idee. Credoadvies ondersteunt u bij uw zoektocht naar goed personeel.

In de werkwijze van Credoadvies staat uw wens centraal. Wilt u slechts een gedeelte van het werving- en selectieproces uitbesteden? Dan voeren wij de acties uit die u wenst. Zo houdt u de tijd over die u nodig hebt om andere werkzaamheden uit te voeren, en hoeft u zich alleen te bekommeren om de beslissende gesprekken.

Stap 1: profiel opstellen

Het proces start met een gezamenlijke inventarisatie van de belangrijkste eisen en kenmerken. Credoadvies kijkt daarbij naar drie belangrijke aandachtsgebieden: harde (wettelijke) eisen, sociale en persoonlijke wensen en aangename extra’s. Het totaal van deze drie vormt het profiel van de gewenste nieuwe medewerker voor uw organisatie of bedrijf.

Stap 2: selecteren

Voor u, als werkgever, kan het selectieproces een tijdrovende klus zijn. Daarom neemt Credoadvies dit graag voor haar rekening. Na de afgesproken periode van werving wordt er op basis van motivatie en CV een voorselectie gemaakt. Een deel van de sollicitanten zal worden afgewezen en een deel uitgenodigd voor een selectiegesprek. Vanuit deze gesprekken worden kandidaten aan u voorgesteld door middel van een digitaal profiel en eventueel persoonlijke presentatie.

Stap 3: kiezen

Ten slotte voert u als werkgever het vervolggesprek met deze kandidaten. Uw eigen ervaring en ons advies, eventueel aangevuld met een meeloopmoment van de kandidaat, zijn de basis voor de uiteindelijke keuze voor een kandidaat.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier