+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Gemeenten

Verlaag de werkloosheid in uw gemeente

Als gemeentelijke afdeling Werk & Inkomen, ziet u erop toe dat zoveel mogelijk mensen, zo snel mogelijk aan het werk gaan. Door actieve sturing op contact tussen werkgevers en potentiële werknemers, verminderd het werkloosheidspercentage van uw gemeente.

Bent u op zoek naar een partij die ondersteunt bij arbeidsbemiddeling? Dan bent u bij Credozorg Werkt aan het goede adres. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, ondersteunt Credozorg Werkt u succesvol bij het participatieproces van langdurig werklozen, mensen met een uitkering en bijstanders.

Van uitkering naar baan

Credozorg Werkt realiseert een vermindering in arbeid bij uw gemeentelijke afdeling Werk & Inkomen. Door mensen nog voor toekenning van een uitkering aan een baan te helpen, wordt er tijdswinst behaald.

Van bijstand naar werk

De begeleiding van Credozorg Werkt zorgt er daarnaast voor dat kandidaten die vanuit de bijstand leven, sneller aan een duurzame baan komen. Dankzij de speciale matchmethodiek, zijn dienstverbanden langer en wordt gebruik van de bijstand verkort en verminderd.

Van werk naar werk

Ook ondersteunt Credozorg Werkt mensen die al werkzaam zijn, in het proces naar een nieuwe duurzame baan. Deze ondersteuning heeft vooral een preventieve functie. Door snelle anticipatie op mogelijke uitval of mogelijk verzuim, kan Credozorg Werkt op tijd ingrijpen. Dit resulteert in blijvende participatie.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier