+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Leerlingen

Kies voor jouw toekomst

Steun voor de leerling

Binnen een studie kun je op meerdere manieren vastlopen. Faalangst, uitstelgedrag, somberheid en te veel studiedruk komen veel voor. Deze blokkades zorgen ervoor dat het steeds lastiger wordt om de vereiste resultaten te behalen. Dit heeft weer impact op jou als persoon en kan ervoor zorgen dat je minder happy bent. Je bent toe aan helderheid.

Ook een verkeerde studiekeuze kan zorgen voor onzekerheid. Je weet dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt, maar hebt nog geen nieuw plan. Door het gesprek aan te gaan, kun jij er stapje voor stapje achter komen welke studiekeuze voor jou is weggelegd.

Coaching bij vastlopen in studie

Ben jij klaar om verandering te brengen in wat jouw studievoortgang dwarszit en wil jij helderheid in je situatie? Vraag dan aan je mentor of coach of jij door een externe verder geholpen mag worden. Door middel van persoonlijke coaching brengen we samen helderheid aan in de situatie en zetten we concrete stappen naar een happy you!

Studiekeuze advies voor leerlingen

Je twijfelt over de studie die je doet en weet even niet meer wat dan wél bij je past. Credozorg Werkt gaat graag het gesprek met je aan. Door middel van persoonlijke begeleiding helpen we jou naar de studiekeuze waar jij gelukkig van wordt.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier