+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Over

Credozorg | Credo betekent ik geloof

Wie is Credozorg Werkt?

Ik ben Mark Smidt. Sinds 2005 werk ik in de mooiste sector van Nederland, de zorgsector. Geen jaar, geen maand, bijna geen dag is hetzelfde. Dat past bij mij. Anticiperen op ontwikkelingen en het snel toepassen van kennis om te komen tot een juiste keus en vervolgstap.

In de jaren dat ik in de zorgsector ondersteunend mag werken heb ik mezelf ontwikkeld naar het inrichten van processen en het werven & selecteren van de juiste mensen op de juiste plek.

Ik vind het geweldig om de identiteit van organisaties en mensen te ontdekken. Geen organisatie of mens is hetzelfde. Hoe mooi is het om een rol te mogen hebben in het samenbrengen van die organisaties en mensen.

Wat doe ik voor u?

Werving & selectie, strategisch organisatieadvies, inrichting & reflectie recruitmentprocessen & flexibele schil vanuit een sociaal bewogen hart.

Ik help werkgevers aan nieuwe medewerkers en medewerkers aan nieuwe werkgevers. Dit doe ik door een persoonlijk werving & selectie traject. Tevens adviseer ik in hoe het recruitmentproces beter ingericht kan worden en welke recruitmentactiviteiten de werving beter ondersteunen zodat de nieuwe medewerker beter gevonden wordt en de medewerker beter een nieuwe werkgever kan vinden.