+31 (0)653523612 info@credozorg.nl

Zorg

Personele ondersteuning voor uw zorginstelling

Als zorginstelling heeft u zo nu en dan te maken met onvoorziene omstandigheden. Directe uitval van een manager, een crisissituatie op de afdeling of wrijving binnen het team zijn slechts enkele voorbeelden van situaties die zich voor kunnen doen. Vaak heeft u, als bestuurder, uw handen al vol wanneer dergelijke situaties zich niet voordoen. U kunt het er eigenlijk niet bij hebben dat dit wél gebeurd.

Credozorg Werkt werkt samen met een beperkt en vertrouwd netwerk van professionals die hun sporen hebben verdiend in de zorg. De professionals hebben ervaring binnen diverse christelijke zorgorganisaties.

Werving en selectie voor de zorg

Iedere organisatie heeft wel eens te maken met vacatures die moeilijk vervuld kunnen worden. Credozorg helpt u met werving, selectiegesprekken of ondersteunt u met advies.

Ondersteuning voor leidinggevenden in de zorg

Heeft uw zorginstelling te maken met verzuim of bijzonder verlof, dan wilt u daar invulling aan geven zonder dat er kwaliteitsverlies plaatsvindt. Het netwerk van Credozorg Werkt biedt ondersteuning voor leidinggevenden in de zorg tijdens terugkerende projecten op personeelsgebied.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier